Снимка Булфото, архивСоциолог и политолог прогнозират бъдещото управление. Социологът Андрей Райчев

...
Снимка Булфото, архивСоциолог и политолог прогнозират бъдещото управление. Социологът Андрей Райчев
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Продължаваме промяната не е партия на Радев

Снимка Булфото, списък

Социолог и политолог предвиждат бъдещото ръководство. 

Социологът Андрей Райчев и политологът Георги Харизанов разясняват новия  проект на Асен Василев и Кирил Петков и ще промени ли той политическата карта на България, съобщи Нова тв.

Според Харизанов изследванията сочат, че гласоподавателите на Демократична България имат максимален афинитет да гласоподават за тях. А планът е стартиран в последните години, тъй като Петков не е част от нова вълна.

" В систематичните партии няма хора с съвременно политическо говорене, оставено е свободно пространство, заема се ниша ", изясни той.

Райчев от своя страна не счита, че някогашните служебни министри са новите " спасители ", а " Продължаваме промяната " не е партия на Радев. 

До дни афишират кой ще бъде мандатоносител на Петков и Василев

" Посланието му не е да се махнат останалите и да дойдат тези. Това е последна опция за обединяване ", смята той.

" Възможната коалиция са партиите на Трифонов, Христо Иванов и още 2 - министрите и Българска социалистическа партия. Не имам вяра, че Трифонов ще си разреши да стане причина да няма държавно управление ", разяснява още Райчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР